Dokano

Voor meer schoon water

Gent proper maken van op een kano

Dokano wil de wereld tonen vanuit een ander perspectief en stedelingen gelukkiger maken. Maar vooral willen we bijdragen aan gedragsverandering, de ontwikkeling van duurzame steden en het behalen van de klimaatdoelstellingen. Daarom zet Dokano zich samen met Ivago in om de waterkwaliteit van het Gentse water te verbeteren. Elk weekend tijdens het vaarseizoen lenen we een gratis kano uit, in ruil voor een emmer drijfvuil. We hebben ook een aanbod ontwikkeld voor schoolgaande jeugd en bedrijven. Kom uit uw zetel en vaar met ons mee!

Volg ons op Facebook of op Instagram. 

Afbeeldingen nodigen bezoekers uit om het blogbericht te openen. Het eerste plaatje van het bericht wordt automatisch als miniatuur van het blogbericht getoond. De juiste afbeelding in de miniatuurweergave kan het bericht attractiviteit verhogen.

De inleidende paragraaf geeft je lezers de belangrijkste idee van wat ze kunnen verwachten. Het kan ook gebruikt worden als een korte voorvertoning in de blogbericht lijst. Verschillende lay-outs kunnen nuttig zijn bij het ‚Äč‚Äčonderscheiden van de rest van de teksten. Lees verder voor meer informatie over de opmaak.

Kort en eenvoudig blogberichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.